Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

Uitgaanstips

Uitgaanstips

Tata Steel Symfonisch Blaasrkest

Bij deze een flyer betreffende een mooi concert Tata Steel Symfonisch Blaasorkest, passend bij de tijd van Pasen, in de Grote Kerk te Alkmaar op zondag 25 maart a.s. om 14.30 uur.

Voor de pauze o.l.v. Arnold Span onze dirigent met o.a. Letzte Frühling – Grieg, Wachtet auf, ruft uns die Stimme – Bach, Abendlied – Rheinberger. Na de pauze speelt Tata Steel Symfonisch Blaasorkest de “Markus Passion” gecomponeerd door de Nederlandse componist Jacob de Haan. Recent in november 2017 hebben wij de Nederlandse première opgevoerd/gespeeld in de Philharmonie. Nu zo vlak voor Pasen de twee uitvoering dus o.l.v. de componist zelf.

Solisten zijn: Helen Katja Rothfuss, sopraan en Rob Hazenberg, bariton. Verteller (Evangelist) is Ab Nieuwdorp, bekend van Radio 4 van het programma De Klassieken.

Hierbij de flyer.

TSO Passio De Christ 2018 A5 Vfinal01 LR