Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

Gastenboek

Gastenboek

Simon Heeremans9 December 2013
Alle kopers van onze hyacinten hartelijk dank. U heeft door het kopen van de hyacinten onze vereniging gesteund. Een speciaal woord van dank aan de fa. Nic Oudendijk uit Heemskerk en de fa. Visbeen uit Velserbroek voor het beschikbaar stellen van bedrijfswagens voor deze actie.
Simon Heeremans15 September 2013
Fietstocht Rabobank van zondag 15 september 2013: Vandaag onder prachtige weersomstandigheden een mooie fietstocht door Velsen en omstreken gereden. Daarmee heeft Soli per deelnemer een bedrag van €15 per deelnemer verdiend. Uitermate jammer en teleurstellend dat het maximale aantal van 20 deelnemers niet gehaald werd, maar de volgende leden hebben hun waarde voor de vereniging maar weer eens bewezen: Dank aan Lenneke Lucassen; Branko, Lyanne en Erin Lucassen, Alfred de Vries; Samantha de Vries; Eelco Graafsma; Henk en Margret van Bekkum; Henk en Mar Luiten; Mart Jungbacker; Marjan Molenaar; Kees Schoorl; Anja Jansen en ondergetekende.
Simon Heeremans15 September 2013
Hulde aan de FeestCommissie !!!!: - voor de wederom uitstekend verzorgde BBQ afgelopen zaterdagavond - voor de gezellige avond met de leden, waarbij de leden die er niet waren zichzelf tekort hebben gedaan - voor de rijk gevulde tafels - kortom voor de perfecte organisatie - bovendien voor de grote (last minute) deelname aan de fietstocht van de Rabo de volgende ochtend, terwijl eigenlijk het opruimen stond gepland!!!!
Simon11 September 2013
Waar blijven de sportevelingen, die a.s. zondag de Rabo fietstocht meedoen? We kunnen het ons toch niet permiteren om met minder dan 20 fietsers mee te doen? Een vereniging van bijna 200 leden moet toch makkelijk een gezellige ploeg fietsers op de been kunnen brengen? Snel melden aan het secretariaat zou ik zeggen!!
Simon Heeremans24 June 2013
De FC (Feestcommissie) heeft afgelopen zondag 23 juni gezorgd voor een gezellige enleerzame fiets- puzzeltocht. Tussenstop was in het gebied net voorbij het Kopje van Bloemendaal, waar iedereen werd voorzien van de nodige smakelijke versnaperingen. Met enige wind (soms mee, soms tegen) kon iedereen voorzien van nieuwe energie de tocht vervolgen door de omgeving van Bloemendaal. Bij terugkomst in het Solicentrum werden de deelnemers nog verrast met een lichte doch voedzame maaltijd (en .....dat alles voor slechts €2,50). Veel dank aan de FC voor de organisatie en de goede verzorging!! Bent u benieuwd naar de antwoorden op de vragen tijdens de fietstocht? Doe volgend jaar gewoon ook mee!!
Simon Heeremans12 June 2013
Vergeet u zich niet aan te melden voor de fietstocht van de FC?
Jolanda Zwanenburg1 May 2013
Elements of Nature net bekeken en beluisterd op youtube: Wat een prachtige uitvoering. Vooral de interactie met dans, orkest èn dirigent vond ik geweldig! De danseressen zijn een zeer mooie en leuke toevoeging. Mijn complimenten voor de twee solisten Linda op sax en Alfred op trompet. De hele uitvoering was geweldig om naar te luisteren èn naar te kijken!
Simon Heeremans7 March 2013
Waar blijft de externe PR over ons concert in de schouwburg? Zo'n prachtige avond verdient toch een uitverkochte schouwburg?
Sanny de Groot30 December 2012
OP 19 januari 2013 satta op de site een optreden van het Klein Orkest, maar dat moet een solisten optreden zijn. Het Klein Orkest treedt dan niet op, maar elk lid van Soli kan optreden. Alleen of met een groepje...
Renée Rurenga21 December 2012
Hallo, Met veel plezier heb ik op jullie site gesurfd naar allerlei wetenswaardigheden over Soli.Ik vind de site erg overzichtelijk samengesteld en daardoor heel plezierig om informatie op te vinden. ik overweeg om na de feestdagen lid te worden van Soli. Ik heb interesse in het spelen in het Klein Orkest; ik speel trombone, al 13 jaar. In mijn agenda heb ik de data 19 en 26 januari al genoteerd om te genieten van jullie muziek. Tot dan!
Simon Heeremans5 November 2012
Mooi resultaat op het BAAM festival zondag 4 november in theater "De Kunstgreep" te Oostzaan! en opnieuw de Wisselbeker! Als de wisselprijs na drie achtereenvogende overwinningen definitief in onze prijzenkast kan, dan moeten we volgend jaar misschien nog maar een keertje terug! Overigens hulde aan alle deelnemers, maar toch ook vooral aan Monique Wijnker, die dit geheel in elkaar gezet heeft !!
kirsten4 October 2012
hey soli ik vind het de fetste muziek vereneging. maioretten is pas tof als je er op zit
René Grootes13 August 2012
Beste muziekvrienden, met een jaarlijkse mega-play-in wordt er aan de Overijsselse Vecht op een bijzondere muzikale manier de zomer afgesloten. Gezien de gastenlijsten van voorgaande jaren ook een leuke tip voor 'solisten' van Soli? Kijk voor een indruk snel op de trailer en download je bladmuziek voor een leuke dagtrip naar Gramsbergen op 25 augustus....: http://www.youtube.com/watch?v=DMtZJlZJMIA
Simon24 June 2012
Volgende keer op het zadel: 23 september 2012 organiseert de Rabobank Velsen en omstreken een fietssponsortocht. Door met minimaal 20 deelnemers per vereniging deze fietstocht te rijden valt er voor de deelneemnde verenigingen € 300 te verdienen!
Ruud Anker22 June 2012
Simon, bedankt voor je leuke reaktie op de fietstocht. Wij van de veegploeg zijn ook erg tevreden dat we de pechgevallen, zonder veel oponthoud weer op de fiets kregen. We denken wel voor een volgende keer de route dmv fluoriserende strepen op het wegdek, duidelijker gaan maken. Een schaar zal dan ook in onze pechtas te vinden zijn. Graag allemaal volgende keer weer op het zadel.
Simon Heeremans18 June 2012
De FC (Feestcommissie) heeft afgelopen zondag 17 juni gezorgt voor een uitermate leuke en ook leerzame fietstocht. Tussenstop was bij het bedrijf van ons lid Nico Oudendijk, waar iedereen gastvrij werd ontvangen en voorzien van de nodige versnaperingen. Met enige wind "op de kop" kon iedereen voorzien van nieuwe energie de tocht van hieruit vervolgen door een prachtig deel van Beverwijk. Bij terugkomst in het Solicentrum werden de deelnemers nog verrast met een lichte doch voedzame maaltijd. Veel dank aan de FC voor de organisatie en de goede verzorging!! Extra woord van dank aan de "veegploeg", die op uitermate professionele wijze de goede gang van zaken heeft gewaarborgd.
Simon10 May 2012
Mooie PR zo'n etalage in Santpoort bij Hoorcare. Je wilt natuurlijk altijd kunnen blijven luisteren naar de mooie muziek van SOLI!
hilal9 May 2012
Wat een fantastische uinteorivgen, heerlijke muziek en bevlogen muzikanten recht uit en op het hart ! Ik ben bezig een refcnie te organiseren voor de leden van een folkgroep, kleinschalig en tevens een verrassing voor mijn vrouw die daar onderdeel van uitgemaakt heeft. Wordt het een cd opzetten of een nog betaalbaar folkensemble is de vraag .groetenHerman van Nieuwenhuizen
corinna30 April 2012
hallo allemaal ik heb een vraag waneer komen de foto,s van de schouwburg op de site?????
Maaike18 March 2012
Hoi Het voorjaarsconcert was heel erg leuk. Mijn complimenten! De opstapklas en de samenspeelklas in de foyer en de rest op het podium! Vooral de violiste was mooi. De danser(essen) van baletstudio Jolein waren ook goed. De loterij van het JAT ging volgens mij ook goed. Ik vind het een geslaagt concert. Groetjes Maaike(samenspeelklas)