Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

Voorjaarsconcert 2013

Klein Orkest

Het Klein Orkest van muziekvereniging Soli telt 30 geestdriftige leden. Met de jonge dirigent Michiel Drijver en een begeleidend combo bestaande uit gitaar, basgitaar en soms ook een zangeres wil het Klein Orkest een breed publiek aanspreken. Ook door samen te werken met andere verenigingen en andere disciplines zoals zang en dans. Het orkest richt zich op een breed repertoire, variërend van licht-klassiek tot pop en zelfs hardrock. Gitaren, zang en een lichtshow worden daarbij niet geschuwd.

De paradepaardjes: Het Opkikkerconcert en het Top2000 concert.

Het Opkikkerconcert is speciaal bedoeld om patiënten en hun verzorgers van ziekenhuizen of andere zorginstellingen een warm hart toe te dragen. Dit is in projectvorm, waarbij alle muzikanten (vanaf B-niveau) zich voor op kunnen geven.

Voor het Top2000 concert zijn wij zelfs benaderd door de N.T.R. voor het maken van opnames. Dit is uitgezonden op oudejaarsavond op Ned. 3. Door het grote succes van afgelopen keer wordt er zaterdagavond 20 december opnieuw een Top2000 concert gegeven in Café de Zon in Wijk aan Zee. Dat belooft weer een spektakel te worden!

 

Bezetting: 3x altsax, 2x tenorsax, 3x bariton, 2x besbas, 2x fluit, 1x hobo, 5x klarinet, 5x trombone, 2x trompet, 1x drum, 1x melodisch slagwerk.

Voor een ´ideale bezetting´ zou een aanvulling van onderstaande instrumenten wenselijk zijn:

  • 1 bariton sax
  • 2 fluiten
  • 2-3 hoorns
  • 2 1e klarinet
  • 2 2e klarinet
  • 2 3e klarinet
  • 1 basklarinet
  • 1 trompet

Heb je zin om eens een repetitie bij te wonen? Kom gerust langs en ervaar de muzikaliteit en gedrevenheid van de dirigent èn zijn orkestleden. Het Klein Orkest repeteert op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Voor informatie over de het Klein Orkest: Jolanda Zwanenburg; kleinorkest@soli.nl

KO_20140818   Social media Volg ons ook via de officiële Klein Orkest Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/512996272061043/