Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

TwirlTeam

TwirlTeam

Dancetwirl is een showsport waarbij gymnastiek- en dansoefeningen op ritmische muziek worden gecombineerd met bewegingen van een baton (stok). Met de baton doe je verschillende twirls (draaien) of andere tricks. Dat maakt het dansen soms best lastig, maar het geeft ook een extra uitdaging om zo met het team een show te maken. Voor de variatie maken we ook regelmatig gebruik van pom poms, vlaggen en andere attributen.

Onze groep heeft door het jaar heen diverse optredens:

logo twirlteam

  • Demoshow
    We maken elk jaar een demoshow, waarbij we op mechanische muziek een grote show maken. Hiermee treden we als zelfstandige groep op.
  • Shows op livemuziek
    Op de muziek van de verschillende orkesten van Soli maken we elk jaar een show, die we uitvoeren o.a. in de Stadsschouwburg.
  • Marsoptredens
    TwirlTeamSoli is ook onderdeel van het marsorkest. We zijn daarbij het zo gezegde visitekaartje en lopen dan voor het orkest uit, terwijl we kleine showtjes doen. Het marsorkest treedt enkele keren per jaar op.

TwirlTeamSoli staat onder leiding van instructrice Wendy van Gijlswijk en miss-majorette Saskia Haan. Saskia is tevens contactpersoon van de groep binnen muziekvereniging Soli.

Woensdagavond = trainingsavond
We trainen elke woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Tijdens de trainingen dragen we sportkleding, d.w.z. een trainingsbroek, een t-shirt en gympen. Verder zit ons haar in een staart en hebben we, voor de veiligheid, geen sierraden om.

Dancetwirl is lekker afwisselend en dus echt iets voor jou!

Enthousiast geworden?
Kom dan een keertje kijken en meedoen. Iedereen vanaf 7 jaar is van harte welkom. De eerste 4 lessen zijn gratis.

Wilt u nog meer informatie?

Mail dan naar twirlteamsoli@gmail.com. Kijk voor actueel nieuws en foto’s ook op onze Facebooksite.

foto twirlteam