Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

Slagwerkgroep

Slagwerkgroep

De Slagwerkgroep is een verenigingsonderdeel dat soms zelfstandig, maar meestal met andere onderdelen tezamen optredens verzorgt. De groep bestaat uit leden die met een slagwerkopleiding bezig zijn en leden die al geruime tijd lid zijn van de vereniging en onder leiding van een slagwerkinstructeur hun kwaliteiten willen verbeteren.

Tijdens de jaarlijkse concerten waaraan de vereniging deelneemt is de Slagwerkgroep in zijn geheel of leden daarvan ook actief. Maar vaak ook gaat de groep de uitdaging aan, om met vernieuwde inzichten op het gebied van slagwerk een forse zijstap te doen, door met allerhande “vreemde voorwerpen” de bezoeker te laten zien en horen dat er meer muziek in zit.

De Slagwerkgroep kan nog goed, ervaren slagwerkers gebruiken.
 Ook opleiding tot slagwerker behoort tot de mogelijkheden.

De Slagwerkgroep repeteert op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de grote zaal van het Solicentrum, en staat onder leiding van Koen van Velzen.

Voor vragen kunt u mailen naar slagwerkgroep@soli.nl