Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

JAT

JAT

Het JAT (Jeugd Activiteiten Team) is de jeugdcommissie van Soli. Deze commissie organiseert activiteiten voor de jeugdleden die helemaal niets met repeteren te maken hebben. Vorig weekend zijn we met 23 jeugdleden op kamp geweest!

 

Nieuwe JATter!

Tim is een bekende van het JAT want hij gaat altijd mee op kamp. En nu wil hij ook nog bij het JAT! Dat vinden wij heel leuk!

jeugdweekend

We willen iedereen die mee is geweest op kamp heel erg bedanken! Wij hebben heel veel plezier gehad, en wij hopen jullie ook! Met een speurtocht, een estafette (met zeephelling!) een goedgevulde Bonte Avond was er genoeg te beleven! Het spookverhaal over de soldaat in het fort was heel spannend, taart maken (en vooral opeten) was heel erg leuk, en slapen (of niet slapen natuurlijk) in een fort is héél anders dan thuis in je eigen bed en maakt zo’n weekend ook spannend. En toen was het weekend nog niet afgelopen, er werd namelijk ook nog opgetreden door de leden van de Samenspelklas bij het Limonadeconcert!

film

Tijdens het kamp is er ook gefilmd. Van deze filmpjes wordt de kampfilm gemaakt, die we in september gaan laten zien!

Voor vragen en opmerkingen: mail naar jatsoli@gmail.com

Groetjes van het JAT
Pim, Tim, Corine, Jeroen, Lizzy, Irene