Welkom! Al meer dan honderd jaar is Soli een begrip in de regio Velsen. Het allerlaatste nieuws en informatie over de muziekvereniging, de verschillende orkesten, concerten, activiteiten en boekingen zijn hier te vinden.

Inloggen

JAT

JAT

Het JAT (Jeugd Activiteiten Team) is de jeugdcommissie van Soli. Deze commissie organiseert activiteiten voor de jeugdleden die helemaal niets met repeteren te maken hebben. Vorige week was er na het limonadeconcert een spannende speurtocht door Driehuis.

Opgelet allemaal!!! We gaan weer op jeugdweekend!

Wie: Iedereen bij Soli t/m 16 jaar mag mee.
Wat: 29, 30 en 31 Mei gaan we weer op jeugdweekend. Dat betekent twee dagen lang lol maken met al je vriendjes en vriendinnetjes van Soli. Zo hebben we weer een spannend avondspel, speurtocht, bonte avond en gaan we zwemmen!

Als afsluiting van dit mooie weekend is er een limonadeconcert in het Solicentrum! Geen nood, we zorgen dat iedereen op tijd terug is.

Thema: Feest, alle spelletjes hebben wat met het feest thema te maken en natuurlijk maken van het weekend één groot feest.

Waar: Dit jaar gaan we naar Fort Penningsveer in Haarlemmerliede. Dat is lekker dichtbij dus kunnen we met z’n allen op de fiets.
Wat kost dat: De kosten voor dit weekend zijn 20 euro per persoon. Wij regelen dan alles, inclusief eten en drinken.
Hoe geef ik mezelf op en tot wanneer kan ik me opgeven? Tot donderdag 24 april kan je jezelf opgeven via de mail: jatsoli@gmail.com

Groetjes van het JAT
Pim, Dominique, Corine, Jeroen, Lizzy, Irene