Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Leer muziek in 1 dag!

13 februari 2022 Nieuws

Er zit muziek in je dag!

Heb je altijd al op zo’n grote tuba willen spelen? Of lekker swingen achter een drumstel? Of speel je al een instrument en wil je eens iets anders? Of wil je je vrienden/familie overhalen om samen muziek te maken? Dan is dit de kans!

Op zondag 6 maart 2022 organiseert muziekvereniging Soli een workshop ‘leer een instrument bespelen in één dag’. Met een blaas- of slaginstrument in bruikleen en onder leiding van gediplomeerde docenten leer je het instrument bespelen. Aan het eind van de dag kun je al, als onderdeel van een orkest, een heus concert geven.

De dag begint om 10.00 uur met een kop koffie of thee. Ondertussen kun je kennismaken met de verschillende instrumenten. In een paar workshops ga je dan leren om het instrument te bespelen. Tussendoor is er een door Soli verzorgde lunch.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:

Slagwerk

Trompet, hoorn, trombone of bariton

Klarinet, saxofoon of dwarsfluit

 

Tot slot repeteren we met elkaar een muziekstuk, waarna we, met ondersteuning van ervaren musici, een concert geven voor familie en vrienden. De dag sluiten we rond 16.00 uur af.

Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage van € 12,50. Koffie, thee, lunch en gebruik van instrument/muziek zit hierbij in.

Heb je interesse? Geef je dan op door een mail te sturen naar opleidingen@soli.nl (Marian Miessen). Vermeld daarin ook je eerste en tweede keus qua instrument. Heb je nog wat vragen over dit evenement, dan kan dat ook via hetzelfde mailadres.

Deel op Social Media:

ma10.06.24

Geslaagd VG-concert van de slagwerkgroep en het twirlteam

Afgelopen zondag was er een heel gaaf VG-concert in ons gebouw, met ongebruikelijk veel optredende groepen: Zanggroep Voices, de slagwerkgroep…

lees meer
do30.05.24

Projectdeelnemers zomerconcerten Soli

Samen muziek maken is leuk! Speel je al een blaasinstrument, en hou je van samenspelen, of heb je nog nooit…

lees meer
za25.05.24

Soli Play-Inn 25-5-2024

Wat was het weer een spektakel, zaterdag 25 mei 2024. 70 blazers uit alle hoeken en gaten van Nederland kwamen…

lees meer
do09.05.24

Vacature dirigent(e) Soli’s-seniorenorkest “Oud Goud”

Muziekvereniging Soli is gevestigd in Driehuis/Velsen en behoort tot de grootste muziekverenigingen in de regio. De vereniging is opgericht in…

lees meer
wo03.04.24

Voorjaarsconcert Soli 2024 – Noord-Oost-Zuid-West

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in het Soli-gebouw, Kerkpad 83 te Santpoort (aan de zuidkant van het NS-station Driehuis). Het thema…

lees meer
ma25.03.24

Verrassende Ontmoetingen: Harmonie Soli en Koninklijke Harmonie Princenhage

lees meer