Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Leer muziek in 1 dag!

13 februari 2022 Nieuws

Er zit muziek in je dag!

Heb je altijd al op zo’n grote tuba willen spelen? Of lekker swingen achter een drumstel? Of speel je al een instrument en wil je eens iets anders? Of wil je je vrienden/familie overhalen om samen muziek te maken? Dan is dit de kans!

Op zondag 6 maart 2022 organiseert muziekvereniging Soli een workshop ‘leer een instrument bespelen in één dag’. Met een blaas- of slaginstrument in bruikleen en onder leiding van gediplomeerde docenten leer je het instrument bespelen. Aan het eind van de dag kun je al, als onderdeel van een orkest, een heus concert geven.

De dag begint om 10.00 uur met een kop koffie of thee. Ondertussen kun je kennismaken met de verschillende instrumenten. In een paar workshops ga je dan leren om het instrument te bespelen. Tussendoor is er een door Soli verzorgde lunch.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:

Slagwerk

Trompet, hoorn, trombone of bariton

Klarinet, saxofoon of dwarsfluit

 

Tot slot repeteren we met elkaar een muziekstuk, waarna we, met ondersteuning van ervaren musici, een concert geven voor familie en vrienden. De dag sluiten we rond 16.00 uur af.

Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage van € 12,50. Koffie, thee, lunch en gebruik van instrument/muziek zit hierbij in.

Heb je interesse? Geef je dan op door een mail te sturen naar opleidingen@soli.nl (Marian Miessen). Vermeld daarin ook je eerste en tweede keus qua instrument. Heb je nog wat vragen over dit evenement, dan kan dat ook via hetzelfde mailadres.

Deel op Social Media:

ma17.04.23

Dirigent(e) gezocht voor het Klein Orkest

Zie onze vacature: Advertentie dirigent KO Weet jij iemand, stuur deze vacature dan graag door! Stuur je motivering en CV…

lees meer
za08.04.23

Vacature dirigent(e) opleidingsorkest

Dirigent(e) gezocht voor ons opleidingsorkest Zie onze vacature: advertentie Opleidingsorkest Weet jij iemand, stuur deze vacature dan graag door! Stuur je…

lees meer
zo12.02.23

Musical Play-Inn 2023

Op zaterdag 20 mei 2023 wordt een landelijke Musical Play-Inn gehouden in het muziekgebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. De…

lees meer
do19.01.23

Enthousiaste drummer gezocht!

Enthousiaste drummer gezocht! Lijkt het je leuk om in een gezellig orkest te spelen en speel je op hafabra-b niveau?…

lees meer
zo25.12.22

Barman Mart, bedankt!

Op 20 dec ’22 stond barman Mart voor het laatst achter de bar bij het harmonieorkest. Hij heeft de leden…

lees meer
wo21.12.22

Terugblik Hyacinten actie

Door Pim Van Essen Bij mij was er toch weer een gezonde spanning naarmate 10 december dichterbij kwam. De hoop…

lees meer