Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Filmmuziek Play-Inn 2022

18 februari 2022 Nieuws

Op zaterdag 7 mei 2022 wordt een landelijke Filmmuziek Play-Inn gehouden in het muziekgebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. De filmmuziek is vrolijk, herkenbaar en een feest om samen te spelen.

Tijdens deze dag zullen muzikanten uit het hele land een groot harmonieorkest vormen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Veldt en er wordt een gevarieerd filmmuziek repertoire ingestudeerd.

Gedurende de dag wordt voor eten en drinken gezorgd en ’s avonds wordt de repetitie afgesloten met een concert. Dit concert is gratis toegankelijk is voor publiek!

Het gaat een unieke, gezellige, muzikale dag worden. Inschrijven kan via: https://forms.gle/UB9ExKDraTEXStGP9. De deelname bedraagt €17,50, dit is inclusief koffie & thee, lunch én avondeten. Het belooft een leuke, gezellige, muzikale en leerzame dag te worden.

Locatie:

De locatie van de repetitie en het concert betreft het gebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. Adres: Kerkpad 83, 2071 CH Santpoort-Noord. Voor meer informatie over de routebeschrijvingen zie: https://www.soli.nl/vereniging/muziekcentrum/.

Aanmelden

Klik op https://forms.gle/UB9ExKDraTEXStGP9 om u aan te melden voor de Filmmuziek Play-Inn 2022, u wordt doorverwezen naar een inschrijfformulier. Na de aanmelding krijgt u een bevestiging via de e-mail.

Ervaring muzikanten

Van de muzikant wordt verwacht dat ze gewend zijn samen te spelen met andere muzikanten en/ of een HaFaBra niveau A bezit.

Informatie voor deelnemers

Kleding

Een wit overhemd of een wit T-shirt met een blauwe spijkerbroek tijdens het concert. Er is mogelijkheid om bij Soli om te kleden.

Eten en drinken

Er is gratis koffie en thee (frisdrank tegen betaling). Daarnaast wordt er lunch en warm eten verzorgd.

Parkeren

Bij het Soli-muziekcentrum is er (beperkte) ruimte voor de muzikanten om te parkeren. Daarnaast is het mogelijk om bij het station Driehuis te parkeren, deze locatie bevindt naast het Soli-muziekcentrum.

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om te mailen naar het volgende e-mailadres: play-inn@soli.nl.

Deel op Social Media:

do09.05.24

Vacature dirigent(e) Soli’s-seniorenorkest “Oud Goud”

Muziekvereniging Soli is gevestigd in Driehuis/Velsen en behoort tot de grootste muziekverenigingen in de regio. De vereniging is opgericht in…

lees meer
wo03.04.24

Voorjaarsconcert Soli 2024 – Noord-Oost-Zuid-West

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in het Soli-gebouw, Kerkpad 83 te Santpoort (aan de zuidkant van het NS-station Driehuis). Het thema…

lees meer
ma25.03.24

Verrassende Ontmoetingen: Harmonie Soli en Koninklijke Harmonie Princenhage

lees meer
do11.01.24

Jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 5 januari werden tijdens de nieuwjaarsreceptie acht jubilarissen gehuldigd door de vereniging en door de Velser Gemeenschap. Op…

lees meer
di09.01.24

Play-inn: Op safari door het dierenrijk

Op zaterdag 25 mei 2024 wordt een landelijke Play-Inn gehouden in het muziekgebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. Het thema…

lees meer
do14.12.23

Kerstconcerten Soli

foto: Samenspelklas Soli De kop is eraf! De Bigband heeft een kerstoptreden in Velserduin verzorgd en de samenspelklas gaf een…

lees meer