Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Filmmuziek Play-Inn 2022

18 februari 2022 Nieuws

Op zaterdag 7 mei 2022 wordt een landelijke Filmmuziek Play-Inn gehouden in het muziekgebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. De filmmuziek is vrolijk, herkenbaar en een feest om samen te spelen.

Tijdens deze dag zullen muzikanten uit het hele land een groot harmonieorkest vormen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Veldt en er wordt een gevarieerd filmmuziek repertoire ingestudeerd.

Gedurende de dag wordt voor eten en drinken gezorgd en ’s avonds wordt de repetitie afgesloten met een concert. Dit concert is gratis toegankelijk is voor publiek!

Het gaat een unieke, gezellige, muzikale dag worden. Inschrijven kan via: https://forms.gle/UB9ExKDraTEXStGP9. De deelname bedraagt €17,50, dit is inclusief koffie & thee, lunch én avondeten. Het belooft een leuke, gezellige, muzikale en leerzame dag te worden.

Locatie:

De locatie van de repetitie en het concert betreft het gebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. Adres: Kerkpad 83, 2071 CH Santpoort-Noord. Voor meer informatie over de routebeschrijvingen zie: https://www.soli.nl/vereniging/muziekcentrum/.

Aanmelden

Klik op https://forms.gle/UB9ExKDraTEXStGP9 om u aan te melden voor de Filmmuziek Play-Inn 2022, u wordt doorverwezen naar een inschrijfformulier. Na de aanmelding krijgt u een bevestiging via de e-mail.

Ervaring muzikanten

Van de muzikant wordt verwacht dat ze gewend zijn samen te spelen met andere muzikanten en/ of een HaFaBra niveau A bezit.

Informatie voor deelnemers

Kleding

Een wit overhemd of een wit T-shirt met een blauwe spijkerbroek tijdens het concert. Er is mogelijkheid om bij Soli om te kleden.

Eten en drinken

Er is gratis koffie en thee (frisdrank tegen betaling). Daarnaast wordt er lunch en warm eten verzorgd.

Parkeren

Bij het Soli-muziekcentrum is er (beperkte) ruimte voor de muzikanten om te parkeren. Daarnaast is het mogelijk om bij het station Driehuis te parkeren, deze locatie bevindt naast het Soli-muziekcentrum.

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om te mailen naar het volgende e-mailadres: play-inn@soli.nl.

Deel op Social Media:

vr18.08.23

Proectmuzikanten gezocht voor Harmonieorkest Soli

Altijd al bij een goed harmonieorkest willen spelen? Grijp dan nu je kans. Als projectmuzikant kun je gratis meerepeteren met…

lees meer
ma19.06.23

Hafabra-examens 2023

Zaterdag 17 juni was het zover: verschillende leden gingen op voor hun praktijkexamen. Al eerder was er theorie-examen gedaan. Slaag…

lees meer
ma17.04.23

Dirigent(e) gezocht voor het Klein Orkest

Zie onze vacature: Advertentie dirigent KO Weet jij iemand, stuur deze vacature dan graag door! Stuur je motivering en CV…

lees meer
za08.04.23

Vacature dirigent(e) opleidingsorkest

Dirigent(e) gezocht voor ons opleidingsorkest Zie onze vacature: advertentie Opleidingsorkest Weet jij iemand, stuur deze vacature dan graag door! Stuur je…

lees meer
zo12.02.23

Musical Play-Inn 2023

Op zaterdag 20 mei 2023 wordt een landelijke Musical Play-Inn gehouden in het muziekgebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. De…

lees meer
do19.01.23

Enthousiaste drummer gezocht!

Enthousiaste drummer gezocht! Lijkt het je leuk om in een gezellig orkest te spelen en speel je op hafabra-b niveau?…

lees meer