Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Koffieconcert met 3 bigbands

16 april 2016 Nieuws

Op 24 april vindt er een koffieconcert plaats met 3 bigbands. Plaats Soli Muziekcentrum, Driehuis.

Koffie_20160424BB Soli

Een flitsende start van de nieuwe Bigband Soli !
Vanaf november vorig jaar is er bij Soli een nieuwe bigband gestart onder de bezielende leiding van Werner Janssen. Vanaf die datum wordt er om de week, op de oneven weeknummers gerepeteerd op de woensdagavond vanaf 20:15 tot 22:15. Met dank aan Jolanda Zwanenburg die de oprichter en inspirator van deze nieuwe band is, is er een flitsende start gemaakt. Dat moet ook wel want het eerste optreden is al De bezetting is redelijk compleet, momenteel missen we nog 1 trombone en 1 trompet. Het doel van de band is om ook een aantal keren per jaar leuke optredens te verzorgen, zoals bij (bedrijfs) feesten, evenementen, festivals, theaters, kunstmarkten, braderieën en dergelijke.

BB The Swingmasters:

Tata Steel Big Band The Swing Masters is opgericht in 1980 en staat onder de bezielende leiding van André Elders.  Deze Bigband uit Velsen is er1waar de energie van af spat! De band heeft inmiddels bij vele Jazzliefhebbers binnen en buiten de regio een goede reputatie opgebouwd. De band speelt een zeer breed repertoire, zoals jazz, latin, soul, funk en rock. Maar ook zijn ze niet bang om een uitstapje naar andere stijlen te maken. De band is daardoor breed inzetbaar. Of het nu om een ingetogen jazz concert gaat, of een Groovy bedrijfsfeest, het is altijd feest!

BB Seabreeze:

Bigband-jazz van de bovenste plank, daar draait het om bij de Seabreeze Big Band.
Zeventien gedreven muzikanten, een fantastische zangeres en ervaren muzikale leiding.
Een inspirerend repertoire met de vroege Count Basie-swing en de muziek van Ella Fitzgerald en Frank Sinatra, maar ook met het uitdagende werk van moderne top-bigbands als de Big Phat Band. Fluisterzachte ballads en knallende up-tempo nummers.
Optredens van de Seabreeze Big Band zijn altijd energiek en origineel en maken elke gelegenheid tot een feest.
De band werd jarenlang geleid door componist/arrangeur/dirigent Konrad Koselleck, die de band met veel succes gebruikte als proeftuin voor zijn composities en arrangementen.
Sinds zijn oprichting in 1979 heeft de band zich dan ook ontwikkeld tot één van de avontuurlijker amateur-bigbands nu onder leiding van niemand minder dan componist/arrangeur/dirigent/performer Sebastian Ohm!

Deel op Social Media:

wo01.09.21

Muziek op schoot

  “Muziek op Schoot is één groot feest!” Bij Soli gaat het tweede seizoen van Muziek op Schoot starten op…

lees meer
ma23.08.21

Open Dag 2021

Geslaagde open dag.   Tijdens de open dag kregen de jongste bezoekers een bingokaart waarmee zij alle instrumenten bij Soli…

lees meer
di22.06.21

Heropening Beeckestein

Op uitnodiging van Stichting Hendrik de Keyser speelden Irene Molenaar en Anja Jansen ter gelegenheid van de heropening van Beeckestein….

lees meer
za05.06.21

Volwassenstartklas werft leden

De volwassenenstartklas gaat binnenkort weer van start en zoekt weer een nieuwe generatie leden! Kent u iemand die altijd al…

lees meer
vr28.05.21

Anjercollecte 2021 – mobiele collecte

Van 28 mei tot en met 5 juni doet muziekvereniging Soli mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard…

lees meer
do21.01.21

Borrelpakketjes (barverkoop)

Gezien het gegeven dat onze bar al geruime tijd niet gebruikt mag worden heeft het bestuur op voorstel van de…

lees meer