Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Nieuwjaarsreceptie & vrijwilligersavond

7 januari 2014 Nieuws

Door Theo Molenaar

Zaterdagavond 4 januari heeft de inmiddels traditionele nieuwjaarsreceptie met aansluitend de vrijwilligersavond plaatsgevonden, welke weer uitstekend zijn verzorgd door de FC Soli.

Alle aanwezige leden tijdens deze gezellig en drukbezochte receptie hebben elkaar de beste wensen voor 2014 gedaan.

De nieuwjaarstoespraak van voorzitter Erik Miessen stond in het teken van jubilea. Zo viert Soli in 2014 haar 105-jarig bestaan. Naast de “gewone”, regelmatig terugkerende activiteiten als het jaarlijks schouwburgconcert, de koffieconcerten onder auspiciën van de Velser Gemeenschap en de maandelijkse sop- en klusdagen memoreerde hij tevens enkele speciale jubileumactiviteiten die op de planning staan. Middels mooie woorden gelardeerd met enige anekdotes van respectievelijk Erik Miessen, Theo Molenaar en Rian Schelvis is stil gestaan bij de diverse carrières die de  jubilarissen Helma Kroon, Saskia Haan, Mariëtte de Vries, Jan Jansen, Bertus Molenaar en Frans Heeremans binnen de vereniging hebben doorgemaakt.

De voorzitter heeft nog een speciaal jubileum gememoreerd. Het gelegenheidsensemble “Dick’s Five” is inmiddels 25 jaar actief. In deze periode heeft deze groep, financieel gezien, voor de vereniging heel wat bij elkaar gespeeld op diverse feestelijke gelegenheden op vaak zeer incourante tijden. De “mannen van het eerste uur” van Dick’s Five, bestaande uit Dick Wardenier, Jan Jansen, Sine Abma, Theo Molenaar en Alfred de Vries  (welke laatste overigens al 2 jaar vervangen wordt door Jan Meijer) is getrakteerd op een als fles vermomd present.

Aansluitend op de nieuwjaarsreceptie heeft het bestuur haar vele vrijwilligers uitgenodigd voor een feestavond, die op sublieme wijze door de FC Soli is verzorgd. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, die een of andere manier binnen Soli een taak vervullen of functie bekleden, kan Soli haar maatschappelijke functie blijven vervullen door samen met elkaar en voor iedereen die het wil horen te musiceren. Onder het genot van een drankje en een goed verzorgd hapje is een muziekbingo gespeeld en ook de  binnen Soli alom geroemde bierpulschuifbak is weer uitgebreid gebruikt.

Deel op Social Media:

wo01.09.21

Muziek op schoot

  “Muziek op Schoot is één groot feest!” Bij Soli gaat het tweede seizoen van Muziek op Schoot starten op…

lees meer
ma23.08.21

Open Dag 2021

Geslaagde open dag.   Tijdens de open dag kregen de jongste bezoekers een bingokaart waarmee zij alle instrumenten bij Soli…

lees meer
di22.06.21

Heropening Beeckestein

Op uitnodiging van Stichting Hendrik de Keyser speelden Irene Molenaar en Anja Jansen ter gelegenheid van de heropening van Beeckestein….

lees meer
za05.06.21

Volwassenstartklas werft leden

De volwassenenstartklas gaat binnenkort weer van start en zoekt weer een nieuwe generatie leden! Kent u iemand die altijd al…

lees meer
vr28.05.21

Anjercollecte 2021 – mobiele collecte

Van 28 mei tot en met 5 juni doet muziekvereniging Soli mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard…

lees meer
do21.01.21

Borrelpakketjes (barverkoop)

Gezien het gegeven dat onze bar al geruime tijd niet gebruikt mag worden heeft het bestuur op voorstel van de…

lees meer