Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Orkesten en groepen

Soli beschikt over een breed scala aan eindorkesten. Samen representeren deze orkesten bijna alle vormen van muziek: Van jazz en klassiek tot lichte muziek. Deze orkesten hebben vaak eigen optredens of treden op tijdens evenementen. De harmonie neemt daarnaast bijna jaarlijks deel aan een concours.

Ensembles

Naast de verschillende orkesten beschikt Soli over een aantal gelegenheidsensembles. Deze ensembles worden ingezet ter opluistering van zeer uiteenlopende evenementen. Het Marsorkest mengt het traditionele met het moderne. De Funband laat zien dat dweilen nog steeds van deze tijd is en de laatste maanden van elk jaar zijn de pietenband en het kerstensemble de ideale muzikale toevoeging van elk evenement.

Heel bijzonder is ook het Stil Orkest, een uniek onderdeel dat zonder geluid optreed. Lees hier meer over op hun pagina.

Opleidingsgroepen

Het kloppende hart van elke vereniging is haar opleiding. Om deze redenen heeft Soli dan ook veel leerwegen voor haar (aspirant) leden. Zo is er een opleidingstraject van 3 orkesten waar leden al vanaf het begin met elkaar leren spelen. Op basis van diploma’s stromen leden door naar het volgende orkest.¬†Andere manieren om samen muziek te leren maken zijn de slagwerkklas en blokfluitklas.¬†Soli is ook trots op de volwassen opstapklas. Hier kan iedereen, ongeacht leeftijd, kennis maken met het samen spelen van echte muziekstukken.

Ongeacht van je leertraject kan je bij Soli altijd gebruikmaken van een instrument in bruikleen.

Soli faciliteert nu ook muzieklessen! Lees hier meer.

Meer informatie over het opleidingstraject van Soli kunt u inwinnen bij ons hoofd opleidingen Marian Miessen via opleidingen@soli.nl . Lees ook eens de informatiepagina over Lidmaatschap.

Overig

Soli kan meer dan alleen een muziek maken. Dat blijkt wel uit onze speciale onderdelen: het Twirlteam en het Stil Orkest. Het Twirlteam beoefent met een grote groep jonge meiden een heuse danssport. Ook treden zij vaak op, al dan niet in gezelschap van het marsorkest.
Het Stil Orkest is uniek in de omgeving: zonder geluid weten zij een hele show op te voeren. Stil, ludiek en innovatief kunnen zij elk evenement een vrolijke noot geven.

Deel op Social Media: