✍ feedback

Het Klein Orkest van muziekvereniging Soli telt 22 geestdriftige leden en staat onder leiding van dirigent Henk Veldt. Het orkest richt zich op een breed repertoire, variërend van licht-klassiek tot pop. Het orkest wil zich profileren met vernieuwende optredens door samen te werken met andere verenigingen en andere disciplines zoals zang en dans. Hiermee hoopt het orkest haar eigen publiek uit te breiden tot een breed en divers publiek. Plezier in muziek maken staat voorop, maar de muzikale kwaliteit is belangrijk om tegemoet te komen aan de ambities die het orkest heeft op het gebied van profilering en vernieuwing.

Heb je zin om eens een repetitie bij te wonen? Ben je in bezit van HaFaBra-B diploma of vergelijkbaar niveau; kom gerust langs en ervaar de muzikaliteit en gedrevenheid van de dirigent èn zijn orkestleden. Het Klein Orkest repeteert op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur.

Voor informatie over de het Klein Orkest kunt u mailen naar kleinorkest@soli.nl

Bezetting: Voor een ´ideale bezetting´ zou een aanvulling van onderstaande instrumenten wenselijk zijn:

  • 2 of 3 hoorns
  • 1 x basklarinet

Social media Volg ons ook via de officiële Klein Orkest Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/512996272061043/

Deel op Social Media: