✍ feedback

Blokfluitklas

In deze groep leren de kinderen niet alleen blokfluitspelen, de beginselen van noten lezen en het plezier van samen musiceren, maar ook maken ze kennis met de verschillende instrumenten die Soli in huis heeft. De blokfluitlessen beginnen in het begin van ieder nieuw schooljaar, onder leiding van Mariëtte de Vries op donderdag avond van 19.00 – 19.30 voor de beginners. Ga voor aanmeldingen naar lidmaatschap.

Slagwerkklas

Vanaf september 2012 is er bij Soli een nieuwe groep: de slagwerkklas. Dit is een groep leerlingen die waarvoor we de opleiding in eigen huis verzorgen en 1 keer per week samen spelen op de verschillende slagwerkinstrumenten. Onder leiding van Koen van Velzen op maandag avond van 19.00 tot 20.00 in het Soli muziekcentrum. Dus alle trommelaars opgelet! Kom naar Soli.

Opstapklas

In de Opstapklas spelen nieuwe leerlingen samen tot ze ongeveer 1 jaar les hebben. Elwin Smit leidt deze groep 1 uurtje per week op donderdag avond van 18.45 tot 19.45, met geweldig leuke resultaten.

Samenspelklas

Nadat ze kinderen een jaar in de Opstapklas hebben gespeeld stromen ze door naar de Samenspelklas o.l.v. Ineke Wentink (op donderdag avond van 18.30 tot 19.30) om verder te werken aan hun samenspelvaardigheden. Intussen leren ze voor hun A-diploma en als ze dat in handen hebben gaan ze door naar het Opleidingsorkest.

Samenspelklas 2012-2013 I

Samenspelklas 2012-2013 I

Samenspelklas 2012-2013 II

Samenspelklas 2012-2013 II

Startklas volwassenen

Vanaf september 2012 heeft Soli ook een samenspelgroep voor volwassenen die net starten met een muziekopleiding. Naast de muziekles bij het kunstencentrum Velsen spelen volwassen leerlingen een uurtje in de week samen onder leiding van Elwin Smit tot ze het A diploma hebben gehaald en doorstromen naar het opleidingsorkest. Donderdag avond van 20.00 tot 21.00 in het Soli muziekcentrum.

Soli Startklas Volwassenen 2015

Soli Startklas Volwassenen 2015

Opleidingsorkest

Dit orkest wisselt regelmatig van samenstelling, omdat de leden instromen na het behalen van hun A-diploma en weer doorstromen naar een van de andere orkesten na het behalen van hun B-diploma. Voor vrijwel ieder instrument is nog plaats in het Opleidingsorkest (donderdag avond 18.30-19.45). Het orkest staat o.l.v. Henk Veldt. opleidingsorkest@soli.nl

Meer informatie over het opleidingstraject van Soli kunt u inwinnen bij ons Hoofd opleidingen Rian Schelvis via opleidingen@soli.nl . Lees ook eens de informatiepagina over Lidmaatschap.

Deel op Social Media: