Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Harmonie

De harmonie, onder leiding van Vincent van den Bijlaard, repeteert op dinsdagavond van 19.30 tot 10.00 uur. Het repertoire is breed en afwisselend, en bestaat uit klassieke muziekstukken, popmuziek, filmmuziek. De harmonie speelt zowel lichte muziek als concourswerken. Tijdens het kerstconcert wordt voornamelijk kerst(achtige) muziek ten gehore gebracht.

Voor 2020 staat het Concours op de agenda. Hiervoor zullen meerdere repetitiedagen worden ingepland, alsmede een repetitieweekend. Voor informatie zie de pagina Op Weg Naar het Concours.
Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met concerten bij De Luchte en De Roos en Beek. Het kerstconcert wordt gehouden met het opleidingsorkest op tweede kerstdag en een duoconcert in het voorjaar plus een VG koffieconcert staan op de planning.

Er is een behoefte aan (met name) trombonisten, hoornisten, baritons/euphoniums en een fagot. Maar ook klarinettisten, hobo’s en bassisten kunnen we goed gebruiken. Hafabra B-diploma of gelijkwaardig niveau is vereist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helen van Wolferen (harmonie@soli.nl)

IMG_8650

Deel op Social Media: