Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Harmonie orkest

Het harmonieorkest, onder leiding van Vincent van den Bijlaard, repeteert op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Het repertoire is breed en afwisselend, en bestaat uit klassieke muziekstukken, popmuziek, filmmuziek. De harmonie speelt zowel lichte muziek als concourswerken. Tijdens het kerstconcert wordt voornamelijk kerst(achtige) muziek ten gehore gebracht.

Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met concerten bij De Luchte en De Roos en Beek. Het kerstconcert wordt gehouden met het opleidingsorkest op tweede kerstdag, in het voorjaar doet het orkest mee aan het Voorjaarsconcert van Soli en meestal in het najaar staat een VG-concert op het programma.

Er is een behoefte aan (met name) trombonisten, hoornisten, een hoboist en een fagottist. Maar ook klarinettisten en trompettisten kunnen we goed gebruiken. Hafabra B-diploma of gelijkwaardig niveau is vereist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helen van Wolferen (harmonie@soli.nl), 06-37490673 of kom eens langs op dinsdagavond.

IMG_8650

Deel op Social Media: