Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

TwirlTeam

Het TwirlTeam is overgestapt van majorette naar dancetwirl

Dancetwirl is een showsport waarbij gymnastiek- en dansoefeningen op ritmische muziek worden gecombineerd met bewegingen van een baton (stok). Met de baton doe je verschillende twirls (draaien) of andere tricks. Dat maakt het dansen soms best lastig, maar het geeft ook een extra uitdaging om zo met het team een show te maken. Voor de variatie maken we ook regelmatig gebruik van pom poms, vlaggen en andere attributen.

Onze groep heeft door het jaar heen diverse optredens:

logo twirlteam

 • Demoshow
  We maken elk jaar een demoshow, waarbij we op mechanische muziek een grote show maken. Hiermee treden we als zelfstandige groep op.
 • Shows op livemuziek
  Op de muziek van de verschillende orkesten van Soli maken we elk jaar een show, die we uitvoeren o.a. in de Stadsschouwburg.
 • Marsoptredens
  TwirlTeamSoli is ook onderdeel van het marsorkest. We zijn daarbij het zo gezegde visitekaartje en lopen dan voor het orkest uit, terwijl we kleine showtjes doen. Het marsorkest treedt enkele keren per jaar op.

TwirlTeamSoli staat onder leiding van instructrice Wendy van Gijlswijk en teamleidster Saskia Haan. Saskia is tevens contactpersoon van de groep binnen muziekvereniging Soli.

Woensdagavond = trainingsavond

We trainen elke woensdagavond in 3 verschillende groepen:

 • Dancetwirl-mini’s: van 18.00 tot 18.45 uur (vanaf 5,5 jaar)
 • Dancetwirl-kids: van 18.30 tot 19.30 uur (vanaf 7 jaar)
 • Dancetwirl-stars: van 18.30 tot 20.00 uur (gevorderden)

Kennismakingslessen

We vinden het belangrijk, dat uw dochter/zoon genoeg tijd moet krijgen om kennis te maken met deze sport. Daarom zijn de eerste 4 lessen gratis.

Enthousiast geworden?

Mail dan naar twirlteamsoli@gmail.com en kom gezellig met ons meedoen! Ook voor vragen, kunt u bij dit mailadres terecht.

Kijk ook even op onze Facebooksite. Hierop staan de meeste recente foto’s en filmpjes van onze groep.

foto twirlteam

Deel op Social Media: