Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

TwirlTeam

TwirlTeamSoli doet aan dancetwirl

Dancetwirl is een showsport waarbij gymnastiek- en dansoefeningen op ritmische muziek worden gecombineerd met bewegingen van een baton (stok). Met de baton doe je verschillende twirls (draaien) of andere tricks. Dat maakt het dansen soms best lastig, maar het geeft ook een extra uitdaging om zo met het team een show te maken.

Voor de variatie maken we ook regelmatig gebruik van pompoms, vlaggen en andere attributen.

Onze groep heeft door het jaar heen diverse optredens.

  • Eigen shows

De teams maken elk jaar een show op, door het team zelf gekozen, mechanische muziek. Daarnaast werken de teams ook samen aan een show. Hiermee treden we als zelfstandige groep op.

  • Shows op livemuziek

Op de muziek van de verschillende orkesten van Soli maken we elk jaar een show, die we uitvoeren tijdens het voorjaarsconcert en zo mogelijk ook andere concerten.

  • Marsoptredens

TwirlTeamSoli is ook onderdeel van het marsorkest. We zijn daarbij het zo gezegde visitekaartje en lopen dan voor het orkest uit, terwijl we kleine showtjes doen. Het marsorkest treedt enkele keren per jaar op.

TwirlTeamSoli staat onder leiding van instructrice Wendy van Gijlswijk en Saskia Haan. Saskia is tevens contactpersoon van de groep binnen muziekvereniging Soli.

Woensdagavond = trainingsavond

We trainen elke woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur/18.45 uur tot 20.00 uur, afhankelijk van in elk team je zit.

Tijdens de trainingen dragen we sportkleding, d.w.z. een trainingsbroek, een t-shirt en gympen. Verder zit ons haar in een staart en hebben we, voor de veiligheid, geen sierraden om. Tijdens onze optredens zorgen we er natuurlijk voor dat we er tiptop uitzien, met mooie jurkjes, verzorgde haren en hier en daar wat glitters!

Dancetwirl is lekker afwisselend en dus echt iets voor jou!

Enthousiast geworden?

Kom dan een keertje kijken en meedoen. Iedereen vanaf 7 jaar is van harte welkom.

De eerste 4 lessen zijn gratis.

Wilt u nog meer informatie?

Mail dan naar twirlteamsoli@gmail.com

Kijk voor actueel nieuws en foto’s ook op onze facebooksite.

Deel op Social Media: