Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Muzieklessen

Professionele muziekdocenten       Leeftijd: 9+
Instrument + lesboeken in bruikleen      HAFABRA Diploma’s
34 lessen p.j.    Vanaf €31.25 p.m*

 

 

Of je nou klarinet, trompet of saxofoon wilt spelen, muzieklessen bij Soli zijn leuk, leerzaam én goedkoop. Vanaf 9 jaar kun je lesnemen in allerlei blaas- en slaginstrumenten, waarna onze professionele muziekdocenten je klaarstomen voor het behalen van HAFABRA diploma’s. Van Soli krijg je een instrument en lesboeken in bruikleen. Als leerling stroom je snel door naar één van de start orkesten van Soli (orkest repetities de Opstapklas (jeugd) of Startklas Volwassenen (18+) ).

Kosten

De kosten van de muzieklessen zijn afhankelijk van het tarief dat de docent rekent en het aantal lessen dat wordt genomen en zullen op jaarbasis circa € 525 bedragen (34 lessen van 20 minuten tegen een tarief van circa €45 per uur). Voor volwassenen komt hier nog BTW bij. Soli-leden, woonachtig in Velsen, kunnen gebruik maken van een door de gemeente ter beschikking gestelde subsidie van maximaal €150.

Voor het nemen van muzieklessen is een lidmaatschap van Soli verplicht (minimaal €11,50 p/m, voor meer informatie zie de pagina lidmaatschap). Voor deelname aan één (of meerdere) orkesten worden over het algemeen geen extra kosten gerekend.

Opgeven + meer informatie: Marian Miessen opleidingen@soli.nl


* Voor leden

Deel op Social Media: