✍ feedback

PR

Voor contacten met de pers en andere externe contacten is bestuurslid Hans Heeremans belast met de functie van PR. Naast Hans zijn er mensen in de PR-commissie actief met het schrijven van persberichten en fotografie. Ook de berichtgeving op de website is in handen van de PR-c0mmissie.

Wanneer u de vereniging voor een uitgebreide kennismaking of andere zaken wilt benaderen, verzoeken wij u contact op te nemen via pr@soli.nl.

Boekingen

Particulieren en bedrijven kunnen het Harmonieorkest, het Opleidingsorkest, het Klein Orkest, de Slagwerkgroep of de majorettes van de muziekvereniging Soli inhuren om festiviteiten luister bij te zetten. Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor u een orkest(je) zoekt, bekijken we de mogelijkheden. Soms kan dit leiden tot een selectie van instrumentalisten of tot het orkest in volle bezetting.

Soli telt 200 actieve leden. Wat het repertoire betreft is men niet voor één gat te vangen. Het Harmonieorkest of het Klein Orkest kan een concert verzorgen. Het Marsorkest (Slagwerkgroep, Majorettegroep tesamen de blazers van het harmonieorkest en het Klein Orkest) kunnen een fantastisch marsoptreden verzorgen. U kunt met Soli een heleboel kanten op.

Voor inlichtingen over optredens kunt u contact opnemen met Marloes van Hamburg en/of Irene Hoogzaad (secretarissen), secretariaat@soli.nl.

Deel op Social Media: