Opleidingen Mijn Soli Contact Zoeken

Voorjaarsconcerten 2022

14 juni 2022 Nieuws

Op 11 en 12 juni werd het voorjaarsconcert van onze vereniging gehouden. Op zaterdag beet de startklas volwassenen onder leiding van Jeroen Huijbens het spits af in de foyer. Om 20.00 uur startte het opleidingsorkest o.l.v. Henk Veldt, bijgestaan door de slagwerkgroep en het twirlteam. Daarna liet de slagwerkgroep o.l.v. Michel Zanders van zich horen en het twirlteam o.l.v. Saskia Haan en Wendy van Gijlswijk sloot het eerste deel van heet concert af.

Na de pauze liet de slagwerkgroep zien en horen dat zij prima een showtje kunnen geven zonder instrumenten. Hun eigen lichaam werd als trommel gebruikt. Het klein orkest o.l.v. Henk Veldt volgde de slagwerkgroep op, met lichte- en filmmuziek. De funband sloot het concert af met een lekker dansbaar optreden. Daarna kon nog verder worden gedanst met een DJ.

Op zondagmiddag was het harmonieorkest o.l.v. Vincent van den Bijlaard aan de beurt. Een zandkunstenaar en een hoboïst waren te gast en maakten de voorstelling nog specialer. Na de pauze speelde de Bigband o.l.v. Daniël Follman. Dat was een swingend einde van een muzikaal weekend.

Deel op Social Media:

zo12.02.23

Musical Play-Inn 2023

Op zaterdag 20 mei 2023 wordt een landelijke Musical Play-Inn gehouden in het muziekgebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. De…

lees meer
do19.01.23

Enthousiaste drummer gezocht!

Enthousiaste drummer gezocht! Lijkt het je leuk om in een gezellig orkest te spelen en speel je op hafabra-b niveau?…

lees meer
zo25.12.22

Barman Mart, bedankt!

Op 20 dec ’22 stond barman Mart voor het laatst achter de bar bij het harmonieorkest. Hij heeft de leden…

lees meer
wo21.12.22

Terugblik Hyacinten actie

Door Pim Van Essen Bij mij was er toch weer een gezonde spanning naarmate 10 december dichterbij kwam. De hoop…

lees meer
di23.08.22

Soli open dag

Op zondag 4 september van 11.00 tot 14.00 uur houdt Soli open huis, voor iedereen die geïnteresseerd is in (het…

lees meer
di23.08.22

Vacature Slagwerkdocent en instructeur

Vereniging: Muziekvereniging Soli (Driehuis) Repetitie/lessen op: maandagavond Muziekvereniging Soli heeft medio augustus 2022 een vacature: Slagwerkdocent en instructeur Wie zijn…

lees meer